CHARM THAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charm Thai. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 21:17 We hebben super lekker gegeten. Graag nogmaals een keertje.
24 mei 2024 om 9:14 Incredibly tasty! We were not expecting the order to be that good. Took quite some time to arrive, came with extra chips
19 mei 2024 om 21:13 Ik ben echt een foodie en heb kennis van eten. Na veel reviews lezen een kans gegeven, jazeker beste van Tilburg en inderdaad goede porties en vol van smaak. Dit is echt kwaliteit en authentiek Thais eten. Ik bestel snel weer!
19 mei 2024 om 19:09 Heerlijk
17 mei 2024 om 23:07 Prijs is prima maar eten was echt veel te zout helaas. Vooral de pad see ew.
17 mei 2024 om 6:04 Incredible Massaman Curry and Pad Thai Tofu, and generous portions.
8 mei 2024 om 22:09 Curry was geweldig. Veel waar voor je geld.
7 mei 2024 om 19:45 Genieten!
4 mei 2024 om 19:29 Lekker gegeten, jammer dat de loempia's wat bleek waren. Misde de krokantheid. Heerlijke viskoekjes.
25 apr 2024 om 7:42 Varkenssate taai viel tegen en de roerbak zat weinig smaak aan ben beter gewend van vorige bestelling
20 apr 2024 om 21:09 Heel lekker, echte smaak zoals in Thailand, met name de curry. Voor herhaling vatbaar! Bezorgen was ook vlot!
16 apr 2024 om 19:15 Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar